Storitve

PROIZVODNI PROCES

V proizvodnji uporabljamo nove, moderne stroje z visokimi kapacitetami. Zaposleni smo kvalificirani za proizvodni proces, kar se odraža na kvaliteti končnih izdelkov. V podjetju investiramo v razvoj, izboljšavo tehnologij in skrb za dobro počutje zaposlenih.

Brizganje termoplastov

Podjetje predeluje vse vrste termoplastov z dodatkom steklenih vlaken, aditivov za negorljivost in UV stabilnost. Proizvodni proces zagotavlja sledljivost proizvodov in visoko kakovost brizganih izdelkov.

Orodjarstvo

Vzporedna dejavnost podjetja je orodjarstvo, popravila in spremembe na orodjih, konstruiranju in razvoju novih orodij. Skupaj z zunanjimi partnerji sodelujemo pri izdelavi novih brizgalnih orodij, ki se uporabljajo v proizvodnji.

zapiralna sila od 25 do 125 ton

teža izdelka do 300g

Strojni park

Proizvodnja za predelavo termoplastov je opremljena z najnovejšimi mikroprocesorskimi stroji za brizganje plastičnih mas. Brizgalni stroji imajo zapiralne sile od 25 do 125 ton in težami brizganih izdelkov od 1g do 300g. Za varno in hitro manipulacijo izbrizganih izdelkov imamo brizgalne stroje opremljene z roboti, podajalnimi trakovi za avtomatski odvzem izdelkov iz brizgalnega orodja ter hidravlično vpeljevanje/izpeljevanje jeder . Brizgalni stroji so opremljeni tudi s sušilnim sistemom granulatov.

Strojni park

Vzdrževanje orodij